NDSM-kade 5
Amsterdam

020-6337162
info@ijkantine.nl

Diner

Bedrijfsfeest, afscheidsborrel of groepsdiners. Groepsdineren in Amsterdam?

Hoe waar is dit gezegde: “Voedsel is het ingrediënt dat ons samenbrengt.”
Of je nu een verjaardag viert, een mijlpaal in je bedrijf, een evenement organiseert voor je klanten of een samenkomst hebt met vrienden; het diner is de perfecte setting en dat weten we hier bij de IJ-kantine.

Voor het dineren met groepen bieden we twee verschillende opties: het keuzemenu of het walking dinner.

Deze menu’s veranderen per seizoen en houden rekening met vis / vlees of vegetarische liefhebbers, dus maak je geen zorgen! Kies tussen dineren in ons restaurant, op de entresol of in een privé-ruimte. Neem contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is en wij maken uw avond onvergetelijk.

7 dagen per week geopend
Diner vanaf 17.30 uur
Vegetarische en veganistische opties beschikbaar
Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer
Voldoende parkeergelegenheid in de buurt


Keuzemenu

Het keuzemenu is een meerdere gangen sit down diner. Bij groepen tot 50 personen kunnen de keuzes op de avond zelf worden gemaakt. Van drie tot zes gangen, voor ieder wat wils. Maar had je wat anders in gedachten? Neem contact met ons op, alles is mogelijk!

Walking dinner

Het walking dinner bestaat uit een grote hoeveelheid kleinere gangen, geserveerd vanaf enorme plateau’s. Om de perfecte sfeer te creëren raden we aan om 75% staand en 25% zittend te doen. Dit zodat uw gasten gezellig kunnen rondopen, kletsen en/of netwerken.

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Onze keuken sluit om 22.00 uur.