NDSM-kade 5
Amsterdam

020-6337162
info@ijkantine.nl

Groepen

Van familielunches tot gezellige borrels met vrienden tot aan bedrijfsdiners of dineren met groepen, de IJ-kantine is de perfecte locatie voor elk groepsdiner in Amsterdam. Verken de mogelijkheden.

Ontbijt

Restaurant café de IJ-kantine is de ideale locatie om je ochtend te beginnen in een ontspannen sfeer met uitzicht op het IJ.

Lunch

Een geweldige lunchplek! Het eten is heerlijk, er is meer genoeg om uit te kiezen, koffie is geweldig en de ambiance gezellig.

High tea

We zullen je verwennen met heerlijke taartjes en scones, mini sandwiches en zoetigheden & chocolaatjes.

Borrel

Het hele jaar door hebben we de perfecte setting voor uw borrel. Of het nu op ons enorme, zonnige terras is of aan onze indrukwekkende bar van 18,5 meter, uw borrel wordt hoe dan ook onvergetelijk.

Diner

Groepsdiners zijn onze specialiteit. Selecteer het menu dat het meest spreekt voor uw groep en sta ons attente personeel toe om uw avond nog specialer te maken.

Privé evenement

De IJ-kantine is de locatie voor het hosten van uw jaarlijks diner, bedrijfsfeest, vergadering, congres, productlancering of zelfs uw bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het restaurant, de NDSM-werf en haar ontwikkelingen of om eenvoudige maar heerlijke recepten voor maaltijden te ontvangen die onze eigen chef voor u samenstelt?
Abonneer je op onze nieuwsbrief!

 

Waarom de IJ-kantine?

Gelegen aan het water, met een adembenemend uitzicht over het IJ
Industrieel gebouw met transparante uitstraling
Charmant en kundig personeel
Indrukwekkende bar met de grootste selectie aan drankjes
Capaciteit tot 455 gasten
Één van de grootste en zonnigste terrassen van Amsterdam
Gemakkelijk bereikbaar met het OV en dicht bij de ring A10
Aankomst per boot via een dichtbij liggende steiger

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Onze keuken sluit om 22.00 uur.