NDSM-kade 5
Amsterdam

020-6337162
info@ijkantine.nl

Over ons

Restaurant cafe de IJ-kantine, een van de levendige restaurants op het NDSM, is een eigentijds restaurant café aan het IJ. Op het NDSM werf in Amsterdam Noord staat het imposante bouwwerk in industriële stijl. Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 uur tot 01.00 uur. U bent van harte welkom voor een klassiek ontbijt, een warme lunch of een heerlijk diner.

 

Het restaurant is uitgerust met een indrukwekkende bar van 18,5 meter lang, heeft een hoog plafond, een industriële uitstraling en een adembenemend uitzicht over het IJ vanaf het NDSM terrein. Het is er heerlijk zitten, zalig om door een krant te bladeren, een boek te lezen of een goed gesprek te hebben met een vriend of collega terwijl u geniet van verrukkelijk eten uit onze keuken. Als u op zoek bent naar een rustige plek, kunt u gebruik maken van onze entresol. Dit balkon in ons restaurant kijkt uit over de hele ruimte en is uitgerust met een gezellige open haard.

Vergaderruimtes

Voor meer privacy kunt u ook één van de twee vergaderruimtes huren. Beide zalen, de Havenkamer en de Douweszaal, hebben een indrukwekkend uitzicht over het water, veel daglicht en zijn uitgerust met alle vergaderbenodigdheden. Deze ruimtes kunnen worden gebruikt voor vergaderingen en trainingen, maar ook voor privé-borrels en diners.

Terras

Van maart tot en met oktober kun je ook een lekker plekje uitkiezen bij ons op één van de grootste en mooiste terrassen van Amsterdam. Hier bevindt je je aan het water, met uitzicht op de haven en het centrum van Amsterdam, terwijl je geniet van de stralende zon van ’s ochtends vroeg tot’ s avonds laat. Parasols, karakteristieke verlichting en een koud drankje maken de perfecte setting compleet.

Bereikbaarheid

Ondanks alle verbouwingen en vernieuwingen op het NDSM werf zijn wij nog steeds goed bereikbaar. U parkeert de auto op nog geen twee minuten loopafstand, voor maar € 1,40 per uur. Het adres van deze parkeerplaats is ” Ms. Oslofjordweg 9″.

Ook stopt de veerpont zo goed als aan ons terras. Van af centraal is het een kleine 12 minuten reizen over het IJ naar het NDSM terrein, waar u ons niet kunt missen.

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Onze keuken sluit om 22.00 uur.