NDSM-kade 5
Amsterdam

020-6337162
info@ijkantine.nl

Vergaderen

Even iets anders dan de dagelijkse kantoordecor? Een zaal/vergaderruimte huren op een prachtige vergaderlocatie in Amsterdam Noord?

 

Een andere omgeving kan een positieve invloed hebben op de inspiratie en voortvarendheid van de bijeenkomst. De IJ-kantine biedt twee verschillende vergaderruimtes, de Havenkamer en de Douweszaal, die de perfecte setting zijn voor een creatieve brainstorm, vergadering, workshop, training of presentatie.

De IJ-kantine is een unieke en creatieve locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. De vergaderzalen liggen aan het water en hebben een spectaculair uitzicht over het IJ en bieden veel daglicht. Dus een productieve sessie is gegarandeerd. Beide ruimtes hebben een industriële uitstraling en zijn uitgerust met de benodigde technologie voor uw bijeenkomst!

Gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer, de IJ-kantine is ideaal voor het houden van vergaderingen. Je bent tenslotte in de meest creatieve en bruisende wijk van Amsterdam.

Havenkamer

De Havenkamer is een gezellige vergaderruimte van 12 m² met een industrieel interieur, gelegen op de tussenverdieping van het restaurant. De grote ramen in de kamer geven een adembenemend uitzicht over het IJ en zorgen voor veel daglicht. De zaak is uitgerust met een grote houten bloktafel, zodat twee personen aan elke zijde kunnen zitten. Een 55 inch flat screen tv is ook bij ons te huur. U kunt verbinding maken met onze gratis WIFI.

Opstellingen

De ruimte beschikt over een grote houten vierkante tafel, waar aan elke zijde twee personen kunnen zitten.

Klik hier voor prijzen

De Havenkamer is te huur in dagdelen.
De dagdelen zijn van 09.00 – 13.00, 14.00 – 18.00 en 19.00 – 23.00.
Een dagdeel bedraagt € 242,- incl btw.
Twee dagdelen bedraagt € 363,- incl btw.
Een hele dag bedraagt € 484,- incl btw.

Catering

Met een groep van 8 gasten of minder bent u van harte welkom om à la carte te bestellen. Dit omvat snacks, lunch en drankjes. Als u van plek wilt veranderen en even de zaal uit wilt, kunt u lunchen in ons restaurant. Qua menu denk aan heerlijke soepen, warme of koude broodjes of meer klassieke gerechten zoals een hamburger, visgerecht of salade. Als u liever in de vergaderruimte luncht, is dat geen probleem. Laat het ons van te voren weten zodat we het goed voor u kunnen regelen.

Wilt u van tevoren een arrangement? Dat is geen probleem!
We bieden een koffie / thee/ water arrangement aan voor € 5,25 per persoon per dagdeel.
Voor een tussendoortje bieden wij een taart punt aan voor € 5,50. En een plakje cake of stuk fruit voor € 1,75 per persoon.

Bijzonderheden

Maximaal 8 personen
Gratis WIFI
 Veel daglicht in de kamer
55 inch Flat screen TV te huur
Biologische koffie en biologische thee
Minibar op aanvraag mogelijk in de kamer
Parkeergelegenheid op 100 meter, 1,40 p/u
50 meter tot de Pont naar A’dam Centraal
Catering: arrangementen of a la carte service

Douweszaal

De Douweszaal is de grootste van de twee vergaderzalen van de IJ-kantine. Met een capaciteit van 76m2 biedt de geweldige industriële zaal, ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies en presentaties voor groepen tot 50 gasten. Gelegen op de eerste verdieping, is de zaal toegankelijk via een trap of de lift. De grote ramen bieden een prachtig en vredig uitzicht over het IJ en ze laten veel daglicht binnen.

De zaal kan volledig worden uitgerust met alle benodigde technische apparatuur zoals een geluidsinstallatie, 75 inch flat screen tv, gratis wifi en een flipover.

Opstellingen

De ruimte heeft een capaciteit voor de volgende opstellingen:
Theater – 60 gasten
Carre – 38 gasten
U – 34 gasten

Klik hier voor prijzen

De Douweszaal is te huur in dagdelen.
Dagdelen zijn van 09.00 – 13.00, 14.00 – 18.00 en 19.00 – 23.00.
Een dagdeel bedraagt € 423,50 incl btw.
Twee dagdelen bedraagt € 605,- incl btw.
Een hele dag bedraagt € 768,50,- incl btw.

De kosten om onze 75 inch flat screen TV te huren bedragen € 60,50 incl btw. Vraag ons team van te voren om de details.

Catering

Met een groep van 12 gasten of minder bent u van harte welkom om à la carte te bestellen in ons restaurant. Dit omvat snacks, lunch en drankjes. Bekijk ons seizoenslunchsuggesties of laat u verrassen!

Voor groepen groter dan 12 gasten, heeft onze chef-kok speciale arrangementen gemaakt waar u uit kunt kiezen. U kunt kiezen voor een koffie / thee / water arrangement voor € 5,25 per persoon per dagdeel. Voor een tussendoortje bieden wij een taartpunt aan voor € 5,50. En een plak cake of een stuk vers fruit voor € 1,75. Verder vind je hier vier verschillende lunchsuggesties. Het idee is dat je één lunchmenu voor de hele groep kiest.

Als je even een andere omgeving wilt, ben je van harte welkom om te lunchen in ons restaurant. Als je in de zaal wilt lunchen, laat het ons dan weten. Beiden is mogelijk!

Bijzonderheden

Maximaal 70 personen
Gratis supersnel WIFI
75 inch TV-scherm optioneel
Minder validen toegankelijk
Biologische koffie en biologische thee
Minibar op aanvraag mogelijk in de zaal
Voldoende parkeergelegenheid in de buurt

Zakelijk

Voor grote groepen die de IJ-kantine exclusief willen huren voor een congres, presentatie, productlancering, vergadering, jaarlijkse bijeenkomst, bedrijfsdiner of bedrijfsfeest, kijk op www.ij-events.nl. IJ-Events verzorgt alle exclusieve b2b-verhuur van de locatie. Onze collega’s helpen u graag verder!

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Onze keuken sluit om 22.00 uur.