NDSM-kade 5
Amsterdam

020-6337162
info@ijkantine.nl

Vacature Bediening

Vacature voor een vrolijke en gastvrije medewerker bediening

Terras, medewerker IJ-kantine

Binnenlopen bij de IJ-kantine is een feest voor onze gasten, want jij vangt ze op met een glimlach. Jouw houding is bepalend voor de beleving, en jij weet goed met die verantwoordelijkheid om te gaan. We zoeken naar medewerkers die gastheerschap naar een nieuw niveau brengen. Met persoonlijke aandacht voor de wensen van onze gasten, en met kennis van de gerechten, dranken en wijnen zorg jij voor een ultieme ervaring.

Over ons

De IJ-kantine ligt op een unieke plaats in Amsterdam, namelijk aan het IJ op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Met 380 zitplaatsen, waarvan 180 op het terras aan het water, is het een van de grotere restaurants in Amsterdam. De IJ-kantine is 365 dagen in het jaar geopend van 09.00 uur tot minimaal 01.00 uur.
Het publiek dat bij ons te gast is, is zeer gevarieerd. De IJ-kantine is er dan ook op ingericht om zowel de zakelijke bezoekers, a la carte gasten, groepen, gezinnen met kinderen en terrasgenieters zo goed mogelijk in hun wensen te voorzien.
Onze gasten komen vaak in golven binnen wegens de aankomst van de pont of de fantastische evenementen op het NDSM-terrein zoals o.a. IJhallen.
Dit vergt de nodige flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en creativiteit, zowel van de bediening als van de keuken. Een goede samenwerking tussen bediening en keuken is daarbij van het grootste belang. De IJ-kantine steekt veel tijd en energie in de begeleiding van ons personeel. Samen gaan we voor een topbeleving van de gast in ons restaurant.

Jij als medewerker binnen het team?

Als medewerker in de bediening kun je bij de IJ-kantine in verschillende functies aan de slag: als barman, runner of wijkloper. We leiden je (indien nodig) op, zodat je alle taken kunt vervullen. Flexibiliteit is ten slotte erg belangrijk om als team goed te kunnen draaien. Bovendien is er altijd iets te doen bij de IJ-kantine: uiteraard staat het vervullen van de wensen van onze gasten op nummer 1: placeren van de gast, bestellingen opnemen en uitserveren en opletten of de gast nog vragen heeft. Daarbij willen we ons restaurant uiteraard zo mooi mogelijk presenteren: tafels uithalen en schoonmaken, algemene verzorging van het restaurant. Daarnaast heb je ook nog oog voor hoe we nog beter voor onze gasten kunnen zorgen. Stilzitten is geen optie, maar daar hou jij toch niet van.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime/parttime functie met flexibele inzetbaarheid
  • Lekker knallen in een jong en energiek team
  • Een omgeving waarin je elke dag van elkaar leert
  • Je werkt in een gaaf restaurant in één van de meest bruisende gebieden van Amsterdam
  • Je krijgt een marktconform salaris

Spreekt dit je aan?

Stuur dan een korte motivatie en je cv naar jasper@ijkantine.nl.

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Onze keuken sluit om 22.00 uur.