NDSM-kade 5
Amsterdam

020-6337162
info@ijkantine.nl

Restaurant

Een restaurant café in industriële stijl, gelegen in het levendige Amsterdam-Noord. Wij zijn geopend van 09.00 tot 01.00 en serveren een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch en een verrukkelijk diner à la carte.

Groepen

Van familielunches tot gezellige borrels met vrienden tot aan bedrijfsdiners, de IJ-kantine is de perfecte locatie voor elk groepsevenement. Verken de mogelijkheden.

Vergaderen

De IJ-kantine heeft twee aparte vergaderruimtes, de Havenkamer en de Douweszaal, beiden met uitzicht op het IJ en enorm veel daglicht door kamerhoge ramen. Samen net de nodige apparatuur en catering naar wens maakt de IJ-Kantine de ideale locatie voor uw bijeenkomst.

Welkom bij de IJ•Kantine

 

Het leukste restaurant in Amsterdam Noord.
Voor uw ontbijt, lunch of diner.

Eet jij ook zo graag in het zonnetje? De IJ•Kantine Amsterdam, het cafe restaurant / lunchbar voor zowel a la carte als groepen. Kom genieten van een ontbijt, lunch of borrel aan onze indrukwekkende bar. Lokaal, vers en van Hollandse bodem. Dit zijn de drie nieuwe pijlers van visrestaurant de IJ•kantine. Deze pijlers zul je terugvinden in zowel de gerechten van onze chef als in het assortiment achter de bar. Elke dag rijden wij vanuit Amsterdam Noord naar IJmuiden om de lekkerste en meest verse vis te kiezen.

 

Lees meer •••

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het restaurant, de NDSM-werf en haar ontwikkelingen of om eenvoudige maar heerlijke recepten voor maaltijden te ontvangen die onze eigen chef voor u samenstelt?
Abonneer je op onze nieuwsbrief!

 

Waarom de IJ-kantine?

Gelegen aan het water, met een adembenemend uitzicht over het IJ
Industrieel gebouw met transparante uitstraling
Charmant en kundig personeel
Indrukwekkende bar met de grootste selectie aan drankjes
Capaciteit tot 455 gasten
Één van de grootste en zonnigste terrassen van Amsterdam
Gemakkelijk bereikbaar met het OV en dicht bij de ring A10
Aankomst per boot via een dichtbij liggende steiger

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Onze keuken sluit om 22.00 uur.