Besloten feesten bij de IJ-kantine in Amsterdam

Grote partijen, exclusief verhuur en meer voor groepen Amsterdam

De IJ-kantine is een prachtige locatie voor (grote) groepen om een onvergetelijk (bedrijfs)feest, diner, borrel, congres of bijeenkomst te houden die zeker indruk zal achterlaten bij uw familie, vrienden, personeel of klanten. Het restaurant is makkelijk te bereiken met de auto en de pont stopt letterlijk voor de deur.

Aanmeren met een boot is ook geen probleem, we hebben een eigen ponton. U stapt zo de IJ-kantine binnen waar ons team klaarstaat om er samen met u een succesvolle presentatie of spetterend feest van te maken.

Indien u liever een privé ruimte tot u beschikking heeft, dan kan dat ook; de Cornelis Douweszaal is heel geschikt voor groepen tot 60 personen.

Ook op het gebied van eten en drinken heeft de IJ-kantine volop keuze te bieden, zo serveren wij verschillende borrelassortimenten, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons keuzemenu of een walking dinner. Indien u speciale wensen heeft vernemen wij die graag. We denken graag met u mee. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden!

020-633 7162 of vul onderstaand formulier in

Contactformulier groepen

Laden…